Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Navn: Cafe 44 v/Torben Juul

Organisationsform: Enkeltmandsfirma

CVR-nr. 37785121

Adresse: Adelgade 44, 5400 Bogense.

Returneringsadresse: Adelgade 44, 5400 Bogense

E-mailadresse: shop@antik44.dk

Telefonnummer: +45 64812281

Antik44.dk er e-mærket. Din garanti for tryg og sikker handel på nettet.

Betaling med kreditkort:

Ved enhver kreditkort betaling vil vi først hæve beløbet, når varen er sendt af sted fra vores lager. Vi modtager følgende kort: Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA electron, Mastercard, Maestro og JCB.  Vi opkræver ingen kortgebyr!

Anden betalingsform:

Du kan betale med mobilepay (Husk, at tilknytte dit kreditkort til nethandel og det kan du gøre i din MobilePay app).

Du kan betale med ViaBill, hvis du har sådan en konto. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Klarna er en af Europas hurtigst voksende virksomheder og et førende alternativ til betalingsservice. Klarnas vision er at forenkle købsoplevelse med en simpel betalingsløsning. Kunderne behøver kun at levere simple oplysninger for at afslutte et køb. Kernen i Klarna's ydelse er begrebet 'betaling efter levering', som lader dig købe og modtage din vare før du betaler. Denne enkelhed betyder en bedre shoppingoplevelse for dig hver gang. Det er virkelig nemt for dig at klare din shopping på mobilen, og du behøver ikke at tænke på at finde dit kort frem i toget eller bussen.

Du kan betale med PayPal. Fordelen ved PayPal er, at du kan tilknytte dit betalingskort til din PayPal-konto, hvorefter du undgår at indtaste dine kortoplysninger, når du handler på nettet. Du behøver kun at huske din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode. Derfor kan du glemme alt om lange kortnumre og irriterende kontrolcifre.

Du kan betale med bankoverførsel, vælger du straksoverførsel (koster ca. 5 DKK) kan vi sende pakken på normal vis. Vælger du derimod almindelig bankoverførsel tager det 3-5 hverdage for en indbetaling at blive registreret hos os.
Husk at skrive ordrenummeret i referencefeltet, ellers kan betalingsregistreringen blive forlænget.

Du kan afhente og betale i vores butik, hvis du ønsker at afhente og betale varer i vores butik i Bogense kan du vælge denne betalingsmulighed. Varerne er reserveret i 7 dage, hvorefter ordren annulleres.

Fortrydelsesret:

Som kunde hos os giver vi dig 14 dages fuld returret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på shop@antik44.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder under dette afsnit samt nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Standardfortrydelsesformularen:

https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig indpakning på samme måde som ved modtagelse. Du kan købe en returlabel af os for 67,50 kr. På den måde er pakken forsikret hele vejen fra dig til os.

Køb returlabel her: https://return.shipmondo.com/antik44

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig på shop@antik44.dk eller på: +45 64812281

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Cafe 44 v/Torben Juul

Adelgade 44

5400 Bogense

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Levering i Danmark:

Pakker til Danmark bliver leveret inden for 1-3 hverdage i ugedagene mandag til fredag

Vi benytter os af GLS ved alle leverancer indenlands samt PostNord ved alle leverancer både indenlands og udenlands.

GLS Pakkeshop 55 kr
GLS til privatadressen 80 kr
GLS Erhvervslevering 68 kr
PostNord Pakkeshop 65 kr
PostNord til privatadressen 87 kr
PostNord Erhvervslevering 72 kr

Priser og Moms:

Alle priser som vises på vores webshop er angivet i danske kroner. Der er ikke fradrag for købsmoms, på salg af brugte og antikke vare.

Reklamation:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: Adelgade 44, 5400 Bogense

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Køb returlabel her: https://return.shipmondo.com/antik44

Cookies på Antik44.dk:

Vi benytter os af cookies, hvilket udelukkende sker for at kunne optimere vores side, og samtidig kunne give dig den bedste oplevelse som besøgende. Derudover benytter vi det til måling og analysering af alt vores trafik.

Anden form for tracking og automatiseringer:

Vi bruger Google analytics til, at analysere vores trafik på sitet. Vi bruger facebook som annonceplatform og kan vise dig relevante varer du har vist interesse for på vores shop. Alt sammen med den hensigt, at gøre shopping oplevelsen så god som mulig hos os.

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger når du handler hos os: Navn, Adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den bestilte vare til dig. Vi videregiver din email og telefonnummer til GLS, så de kan sende dig track and trace information. Personoplysningerne registreres og gemmes i op til 5 år hos Cafe 44 v/Torben Juul, hvorefter de slettes. Dine oplysninger kan dog sagtens blive slettet før, hvis vi mener de ikke skal bruges mere, eller du selv ønsker, at få dem slettet.

Herunder ser du en liste af de virksomheder som behandler data for os og samarbejder med. Listen opdateres løbende:

Radarsofthouse (Hjælper med, at udvikle og programmere Antik 44 shoppen. Har adgang til vores shopsystem, men foretager ikke ændrer i persondata for dig)

Google (Sende emails og opbevaring af købsdata i Analytics. Her er det udelukkende ordrenummer på din ordre der kan relateres til dig køb, altså ikke noget persondata)

Vi samarbejder kun med databehandlere der overholder EU dataforordning når vi registrerer persondata på dig. Vi har underskrevne databehandleraftaler med disse leverandører. Er du i tvivl om noget som helst, så skriv nu endelig til os på shop@antik44.dk

Den dataansvarlige på www.antik44.dk er Cafe 44 v/Torben Juul.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@antik44.dk

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop@antik44.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.07.2021