Meget mere Krejlerkongen

Meget mere Krejlerkongen

Så er det atter tid til krejl og fine sager.

Lior, som er rekvisitør, slog vejen forbi Bogense d. 7. september, og hentede for fjerde gang en gedigen stabel flyttekasser med alle mulige, og næsten også umulige ting, og sager til optagelserne af den nye sæson af Krejlerkongen.


Lior Foighel

Solen skinnede smukt, og vores arbejde de sidste små 14 dage blev belønnet, da vi kunne vinke farvel til bil og kasser med ca. 100 spændende sager. Denne gang med bl.a. sager fra afdøde Prins Henrik, noget fra det vilde vesten, det nordlige Sverige, og det gamle Italien. Fra det Kongelige Teater, fra det gamle Kina, fra onde vægtere og glade børn.  Dansk design og svensk ditto. Sølv, og guld ædle stene (eller noget der ligner). Og ting man kan tage på hovedet og i munden og puste i, og ting der er så fine og skrøbelige at de måske ikke engang klarer transporten til Dronningens by København, og det ville jo være ærgerligt.

Og ovre i selv samme Dronningeby sidder Carsten Colling, der er opfinder af Krejlerkongen, og arbejder så manus til de nye afsnit sammen med bl.a. Cecilie og Jacob. Ting ankommer fra hele krejlerkongens rige, og samles i København, en ret sjov tanke.. virkeliggjort på TV2-FRI. En solid succes, må man vist sige.

Og allerede nu er vi i gang med at finde den næste portion ting, der snart skal sendes mod øst.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.