Krejlerkongen kommer

Krejlerkongen kommer

Krejlerkongen, eller i hvert fald et par af hans undersåtter, har lige hentet flere spændende ting til flere afsnit af Krejlerkongen, der bliver vist til efteråret. Ca. 250 ting, hvor den ældste er ca. 50.000.000 år gammel og den dyreste på et pænt femcifret beløb. Alle mulige sjove, anderledes, unikke ting. Antik og retro. Noget der kan bruges til noget fornuftigt (f.eks. en ske) og andet der kun er til pynt som et maleri eller smykke. Materialer der spænder fra guld og sølv til træ og glas.

Men AK!, vi røber ikke den mindste smule om hvad det er for ting. Det forbliver en hemmelighed. Ellers ville TV2-fri, der sender Krejlerkongen nok også blive ret sure på os.

Når du i den næste måned handler i vores webshop, kan det ske at du uden at vide det kommer til at købe en af de varer der er udlånt til TV. Så giver vi dig besked med det samme, så du kan afgøre om du vil vente på at varen kommer hjem igen, eller købe en anden vare.

Til gengæld åbner vi en ny kategori her i vores Antik 44 webshop, hvor du efter hver udsendelse fra sæson 10 (det er de nye afsnit der begynder d. 20. januar) kan se de ting som Antik 44 har haft med i udsendelsen. De ting der endnu ikke er solgt, bliver sat til salg, nogen af dem med et særligt rabat tilbud.

Lior FoighelLior Foighel er rekvisitør på Krejlerkongen. Det er ham der sørger for at alle de spændende ting, antik, retro og andet befinder sig på det rigtige sted på rigtige tidspunkt. Der er meget at holde styr på.
FrejaFreja er ret ny på Krejlerkongen.

Det blev til ca. 20 kasser med fine og spændende ting, der nu tager vejen fra Bogense til København.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.