Krejl og Konge = Krejlerkonge

Krejl og Konge = Krejlerkonge

Krejl og Konge = Krejlerkonge

- Så blev den nye sæson skudt i gang.

Den absolutte succes på Tv2-Fri Krejlerkongen er netop gået ind i sin 11. sæson.

Det er jo efterhånden ved at være tradition at Antik 44 leverer en stor del af de mange spændende effekter, der skal gættes om, når Lasse Rimmer trækker kendte i studiet. Den forgangne sæson bød fra Antik 44’s lager på både besynderlige, morsomme og lumske sager, hvilket vi har fået meget ros for.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt at vi, i den nye sæson 11, har leveret en endnu større del af de mange fine sager. I udsendelsen der sendes i aften (17-8-2020) har vi leveret ikke færre end 21 af tingene.

Som det var tilfældet i den foregående sæson, vil vi hver uge lægge nogen af de viste ting frem i webshoppen. Det kan være ting der allerede findes i butikken og det kan være ting som specielt har været udvalgt til Krejlerkongen, men nu sættes til salg for første gang. Hvis du har set en ting i Tv- udsendelsen, som du gerne vil købe, men ikke finder den i vores sortiment, kan det jo være fordi vi ikke har leveret netop den ting til udsendelsen, eller vi måske har solgt den. Du er altid velkommen til at ringe og spørge.

Klik her, for at se nogle af de varer som vi har med i Krejlerkongen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.