Forandring fryder

Forandring fryder

FORANDRING FRYDER

- Velkommen til vores nye hjemmeside.

I min barndom, i det forgangne årtusinde, fandtes der i Odense en malermester, der hed Bryder. Han var en omhyggelig, dygtig og skikkelig ældre maler af den gamle skole.

Man kunne vide sig sikker på at et tapet, han havde klistret op på en væg ikke drattede ned efter en uge, og når oliemalingens linolieduft havde fortaget sig på karme og gerigter kunne de holde til horder af vilde børn, hunde og andet godt.

Tilmed var han også en opfindsom maler. Han havde hittet på sit eget slogan, og det har ikke været helt ringe, for det dukker til stadighed op i min hukommelse og frembringer et lille smil.

FORANDRING FRYDER - TAL MED BRYDER

Så enkelt, kort, renfærdigt kan det gøres. Skulle der være én blandt vores læsere der kunne have lyst til at frembringe et slogan for ANTIK 44 .. .. skal du være så hjertelig velkommen. Skriv gerne til os. Hvis der kommer et slogan ind, som vi kan bruge, honorerer vi med et par flasker god vin.

Og SÅ til denne lille blogs egentlig budskab.

Velkommen til vores nye hjemmeside!!!

Forandring fryder, og vi er ovenud frydefulde over at kunne præsentere dig for den webside du lige nu kigger på.

På mange områder ligner den vores ”gamle” side, hvilket den skam også skal, for den har fungeret fint. Men på endnu flere områder er der sket forandringer, som du opdager når du begynder at ”bladre” på siden. Mange ting er blevet lettere og mere overskuelige, og ikke mindst er den nye side meget hurtigere end den gamle.

Så sæt dig godt til rette i din bedste stol og nyd vores store udbud af spændende antikviteter og alt det andet. Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev er der gode rabatter i den kommende tid. Hvis du blot er på strejf vil du også finde gode prisnedsættelser og spændende tilbud.

Velkommen til Antik 44 .. .. I ny og forbedret udgave.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.