Familien Jul og Nissehotellet

Familien Jul og Nissehotellet

Familien Jul og Nissehotellet

Nu begynder den at nærme sig, den kære gamle jul, og i den forbindelse har landets biografer premiere på en rigtig julefilm. "Familien Jul og Nissehotellet" hedder den, og den har Antik 44 en sjov lille andel i. For ud over at vi har udlånt en masse effekter til filmen, foregår en del af filmen i vores udstillingssal, hvor der også spilles sommercabaret og meget andet. I februar og marts måned sidste år, blev salen ombygget til den fineste nissestue (eller hule), hvor filmens nisser bor.



Efter filmoptagelserne blev hele scenografien pakket forsigtigt i kasser og opmagasineret, lige ind til for tre uger siden, hvor vi begyndte at genopbyge nisseboligen, nøjagtig som den havde set ud. Ikke fordi Antik 44 har tænkt sig at gå ind i filmbranchen, men vi skal lege lidt med det fænomen der hedder "filmturisme". De senere år er det nemlig blevet meget populært at besøge locations fra nye og succesfulde film. Mange mennesker vil gerne opleve stedet, hvor en vigtig scene blev udspillet, ligesom det er yndet at erhverve sig rekvisitter fra film eller teater. Da denne julefilm (som er den tredie i rækken med "familien Jul") er optaget i Bogense, vil der derfor blive sat spot på steder, hvor filmen foregår.



Udlånet til Familien Jul og Nissehotellet er den største samling effekter vi hidtil har udlånt til en enkelt film. I øjeblikket har vi en del sager med i Danmarks Radios julekalender som bliver vist til næste år. Men vi røber ikke noget :-) Og vi røber heller ikke noget om Familien Jul og nogle meget søde nisser. Men en lille flig af nisse-boet viser vi dog frem. Filmen har premiere i landets biografer d. 11-11-2021. Den kan kun anbefales, både til børn og voksne med juleglæde i sind og hjerte.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.